Sorteer op

Bij het leven hoort helaas ook verdriet. Een kindje dat zó gewenst is, maar niet in de armen gesloten kan worden of een dierbare waar te vroeg afscheid van genomen is. Deze moeilijke momenten probeert Zielsveel tastbaar te maken door de collectie herinnerings-sieraden.

Herinnerings-sieraden
Voor de verdrietige momenten in het leven, heeft Zielsveel een collectie ontroerende herinneringssieraden. Een herinnerings-sieraad bestaat uit een hanger met een medaillon. In dit medaillon kun je bijvoorbeeld een lokje haar, het eerste tandje, een persoonlijk briefje of een ander klein item bewaren. Door dit sieraad draag je de persoon die je hebt verloren altijd dicht bij je hart en heb je een tastbaar aandenken.

As-sieraden
Naast herinnerings-sieraden heeft Zielsveel ook sieraden die bestaan uit een hangertje met as. Deze sieraden worden ook wel as-sieraden of as-hangers genoemd. Soms voelt de urn op de kast te ver weg of is de as van je dierbare uitgestrooid. Voor iedereen die graag de as van een dierbare bij zich wil houden, is het mogelijk een as-sieraad te laten maken.  Op deze manier is het mogelijk om degene waar je zielsveel van hield, voor altijd bij je hebben! Niet alleen in je hart, maar ook in iets tastbaars als een sieraad.

Tekst sieraden en troostcadeaus
Naast herinnerings-sieraden en as-sieraden heeft Zielsveel ook troostcadeaus. Mooi om jezelf of iemand waar je veel om geeft een hart onder de riem te steken. Er zijn bijvoorbeeld troostmunten, die je altijd met je mee kunt dragen. Op deze tekst sieraden kun je een paar mooie woorden, een speciale datum of iets anders laten zetten. Teksten als ‘papa’, ‘ik mis jou’ of ‘I love you’ kunnen een sieraad extra persoonlijk maken. Deze munt kan je in je beurs bewaren en draag je zo altijd bij je.

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel