FAQ:

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten in Nederland zijn altijd €2,95 voor brievenbuspost.
Pakketpost is €7,25. (tot 10 kg)

Je kan ook kiezen voor een aangetekende verzending (€10,50) of rembours (€20,00).
Verzenden naar het buitenland is mogelijk, ik hanteer dan de huidige tarieven van PostNL.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Je kunt bij Zielsveel met iDeal of door middel van bankoverschrijving betalen. Ook kan je achteraf betalen door te kiezen voor verzending onder rembours.

Wanneer zal mijn bestelling verzonden worden?
Ik streef ernaar je bestelling zo snel mogelijk te maken en te verzenden. De actuele levertijd ziet u op de homepage. Deze levertijd geldt voor sieraden die al op voorraad zijn, voor sieraden die ik op maat voor je maak geldt een andere, langere levertijd. De tijd die ik nodig heb is per sieraad verschillend. Dit hoor je van me als je wilt gaan bestellen.

Voor spoedbestellingen reken ik extra kosten. Informeer via e-mail naar de mogelijkheden.

Je zal jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen (in Nederland) na verzending via PostNL ontvangen.

Heb ik garantie op mijn sieraad?

Ja, je hebt altijd 3 maanden garantie op je sieraad bij normaal gebruik. Als je voor deze tijd contact opneemt over jouw sieraad, zal ik hem gratis voor je repareren. Heb je een sieraad speciaal op maat laten maken? Dan is de garantietermijn 6 maanden.

De garantie vervalt als het sieraad in aanraking is geweest met vloeistoffen of als je ergens achter bent blijven haken of als het duidelijk is dat het soeraad kapot is gegaan door eigen toedoen. Ook is slijtage geen geldige reden voor garantie. Bij het uit elkaar halen, aanpassen of repareren door andere personen dan Zielsveel vervalt de garantie.


Ik ben niet tevreden met mijn bestelling. Wat kan ik doen?
Je mag een e-mail sturen naar info@zielsveelvanjou.nl, we zullen dan met elkaar tot een oplossing komen. Ik hoor graag jouw feedback, daar leer ik altijd van!

Ik heb wel een verzendbevestiging gekregen maar heb mijn sieraad nog niet ontvangen?

Na verzending van jouw sieraad krijg je van mij een berichtje met een verzendbevestiging. Als je jouw sieraad daarna niet binnen 1-3 werkdagen hebt ontvangen mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik neem dan contact op met PostNL, soms hebben ze een verklaring (bv. met vertraging door omstandigheden) en dit koppel ik dan zsm terug, en zal je vragen om nog even te wachten. Mocht de reden onduidelijk zijn of hebben we PostNL genoeg tijd gegeven om te leveren, zullen we allebei een verzoek/klacht in moeten dienen bij PostNL. We krijgen dan allebei een formulier dat we in moeten vullen en terugsturen. Zij kunnen dan extra onderzoek doen.

Als we dit traject hebben doorlopen en het is gebleken dat jouw pakje zoek is geraakt, dan ga ik het voor je regelen. In overleg zullen we dan besluiten of ik het sieraad opnieuw zal maken en versturen of dat ik het geld terugboek. Ik wil daar dan wel graag iets voor terug; een ingediende klacht bij PostNL. Zo kan ik mijn verlies soms terugkrijgen van PostNL.

Kan mijn bestelling ook naar het buitenland verzonden worden?
Dat kan zeker. Het is handig als je dit, voordat je de bestelling plaatst, aangeeft. Zo kan ik je de actuele verzendkosten doorberekenen. Op de site staat een algemene prijs, die is soms in werkelijkheid een stuk lager of een klein beetje hoger.

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel