Bestellen:

Bestelprocedure:
Vind het product dat je graag wilt kopen.
Plaats het in het winkelmandje door op de knop 'bestellen' te klikken.
Kies de betaalwijze en klik op: 'Bestelling afronden'
Vul de persoonlijke gegevens in. Bij het vakje: 'Overige gegevens' kan je al je wensen vertellen over bijvoorbeeld de naam of tekst die je graag op het sieraad gezet zou willen hebben.
Vink de vakjes aan die van toepassing zijn (nieuwbrief ontvangen en gegevens onthouden) en klik op 'Bestelling afronden'.


Controleer de bestelling en het afleveradres. Indien je per ongeluk een foutje hebt gemaakt in het adres, ben ik niet aansprakelijk en heb je geen recht op een vergoeding. Check, dubbelcheck je adres daarom altijd!

Vink onderaan het vakje: 'Ik verklaar kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de Algemene voorwaarden' en klik op 'Bestelling met betaalplicht bevestigen'. (als je op deze knop klikt, bevestig je de bestelling en ga je akkoord met je betaalplicht, je kan de bestelling dan niet meer annuleren)
Je krijgt een bevestiging te zien dat je het product besteld hebt. Kies je voor 'Vooraf overmaken' dan krijg je een e-mail met de bankgegevens. Heb je voor iDeal gekozen, dan ga je naar de beveiligde betaalomgeving van Sisow en kan je de betaling meteen voldoen.

Als je een bestelling plaatst met een tekst die je zelf hebt gekozen, ben je op de hoogte van het feit dat Zielsveel haar uiterste best doet het sieraad zo netjes, persoonlijk en zo mooi mogelijk te maken. Je begrijpt dat de letters, cijfers en symbolen met uiterste zorg op het sieraad 'geslagen' worden en dat ze hierdoor nooit allemaal kaarsrecht naast elkaar kunnen komen. Ik maak persoonlijke sieraden met elke zijn eigen uiterlijk, geen sieraad is daarom ook hetzelfde. Je kan zien dat het sieraad handgemaakt is met veel zorg en liefde. Mijn werkwijze is dan ook om dit juist te benadrukken en te laten zien dat het sieraad speciaal voor jou gemaakt is. Dat heeft zo zijn charme en zo werk ik het liefst.

Zielsveel neemt geen sieraden retour waarvan de reden van retour de positie of de stand van de tekst is. Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden, ga je ook akkoord met bovenstaande.


 

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel