Sieraden:

De sieraden van Zielsveel worden gemaakt van verschillende materialen zoals; roestvrij staal (stainless steel), aluminium, metaal, koper, messing en natuurlijk echt zilver. Bij elk sieraad staat duidelijk vermeldt van welk materiaal het is gemaakt.

De meeste sieraden worden echter gemaakt van sterling zilver. (.925)


U kunt de sieraden het beste onderhouden door ze met een zachte (stof)doek te poetsen.

Ga altijd voorzichtig om met de sieraden.
Bewaar ze zorgvuldig.

Sieraden zijn geen fan van vocht. Ik adviseer daarom ook om uw sieraden af te doen tijdens het sporten of het douchen, wassen, baden, zwemmen. Ook kunnen sieraden worden aangetast door chemicalien zoals; schoonmaakmiddelen, make-up, parfum, verzorgingsmiddelen. Probeer je sieraad hier tegen te beschermen, zo heb je er langer plezier van!

De zuurgraad van uw huid is ook een factor bij het verzorgen van uw zilveren sieraad. Bij de een verkleurt een sieraad al na een paar dagen, bij iemand met een andere zuurtegraad kan dit ook pas na jaren zijn. In dit geval kan je het zilveren sieraad het beste oppoetsen met een beetje water en zeep en een zachte doek. Eventueel kan je met een zachte tandenborstel het sieraad een beetje opborstelen.

Bescherm uw sieraad tegen krassen, stoten of butsen.


Zielsveel ‘stempelt’ de letters allemaal met de hand (en een hamer), hierdoor zal elk sieraad uniek zijn. Omdat dit handwerk is komen de letters niet altijd even recht naast elkaar te staan en worden ze niet allemaal even diep ingeslagen. Dit maakt elk sieraad uniek en is er maar 1 exemplaar van elk sieraad. U kunt natuurlijk wel meerdere van dezelfde sieraden bestellen, ze zullen alleen nooit hetzelfde gestempeld zijn. Dit is dan ook de charme van handgemaakte juweeltjes en geeft uw sieraad karakter!

De Blom!-sieraden kunnen niet goed tegen hitte, omdat deze van hars gemaakt zijn. Zorg er daarom voor de Blom! nooit in de hete zon ligt of op andere erg warme plaatsen. 

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel