Over Stephanie

Mijn naam is Stephanie Bos en ik ben de trotse eigenaresse van Zielsveel. Met hart en ziel ga ik elke dag weer aan de slag om prachtige en bijzondere sieraden en kunstwerkjes te maken. Ik ben een echte maker; ik word gelukkig van het maken van mooie dingen. Ik ben een gevoelsmens en ontwerp mijn collecties dan ook puur op gevoel. Zo hoop ik met mijn sieraden vreugde op te roepen, herinneringen te versterken en troost te kunnen bieden waar nodig.

Met heel veel liefde maak ik gepersonaliseerde sieraden. Uren kan ik spenderen aan mijn werkbank met het gevoel er net een paar minuutjes te zitten. Ik merkte dat ik het meeste voldoening haal uit het maken van werkstukken voor de bijzondere en speciale momenten in het leven. Dat kriebelde zó, dat ik besloot het roer om te gooien en alleen nog maar met speciale collecties werk. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen!

Vanzelfsprekend personaliseer ik alle sieraden met liefde en plezier voor je. Heb je een bijzondere tekst, quote of naam die je bij je wil dragen? Dat is altijd mogelijk! De meeste sieraden maak ik zelf maar soms zie ik bij mijn leveranciers iets prachtigs wat ik echt zo mooi vind, dat ik het graag aan de collecties toevoeg. Alles wat ik zelf mooi vind, krijgt een plekje op de Zielsveel-website.

Zo ontstond ook de Soulful-collectie; een collectie met aquarel-sieraden (mooie hangers met echte kunstwerkjes erin verwerkt) en kunstwerken. Schilderen heb ik altijd graag gedaan maar alle werken belandden toch weer netjes op een stapel in de kast. Ik had een flinke voorraad met aquarellen liggen. Totdat ik de stoute schoenen aantrok, ze uit de kast heb gehaald en op de website heb gezet. Naast het werken met zilver gaat ook hier mijn hart sneller van kloppen. 'Volg je hart want dat klopt'; dit gezegde omschrijft het zo mooi. Want dat wil ik blijven doen, werken met hart en ziel.

De naam Zielsveel heeft een prachtige betekenis voor mij persoonlijk en is met zorg uitgekozen. Ik hou van mijn werk. En doen waar ik echt van houd maakt mij zielsgelukkig!

 

 

 

 

Zielsveel:

Zielsveel staat symbool voor het leven, de liefde en houden van.

Soms is een gebeurtenis zo bijzonder dat het vraagt om een speciaal cadeau. Voor de speciale momenten in het leven maakt Zielsveel mooie, persoonlijke sieraden. Sieraden met een verhaal en symbolische waarde. Om de liefde en het leven te vieren! Of wanneer die liefde nieuw leven mag worden en er een kindje wordt geboren.

Blije en gelukkige momenten waar je trots op bent en die je voor altijd bij je wil dragen.

Bij het leven hoort helaas ook verdriet. Een kindje dat zó gewenst is, maar niet in de armen gesloten kan worden, een dierbare waar te vroeg afscheid van genomen is. Voor de verdrietigste momenten heeft Zielsveel prachtige herinneringssieraden, assieraden en ook troostadeaus in haar collectie.

Zo blijven zij die gemist worden voor altijd bij je, dicht bij je hart.

Zielsveel ontwerpt haar collectie met liefde en heel veel zorg. Gebruikmakend van de beste materialen waar soms een lange zoektocht aan vooraf gaat. Alles om jou een uniek sieraad te bieden dat bij jou en jouw verhaal past. Uiteraard kunnen alle sieraden uit de collectie van Zielsveel ook gepersonaliseerd worden met een handgestempelde naam, woord of quote.

 

 

 

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel