Helaas kan ik op dit moment geen aanvragen voor sieraden op maat in behandeling nemen.

Heb je een speciaal verzoek? Wil je heel graag een sieraad helemaal speciaal op maat laten maken? Zie je een heel mooi sieraad op deze website, maar zou je er graag een andere tekst op willen zien? Of heb je een heel eigen idee en zou je dat graag willen laten uitwerken?

Dat kan uiteraard! Dit doe ik heel graag voor je. Samen ontwerpen we het sieraad dat jij graag bij je zou willen dragen. Zo komen we vast tot een heel mooi en persoonlijk eindresultaat.

Verzoeken op maat mogen via de e-mail aangevraagd worden, zo kunnen we samen kijken naar je wensen en of ik deze wensen kan realiseren.

Bij een persoonlijk, op maat gemaakt sieraad hoort een ander prijskaartje bij dan de collecties die al online staan. De prijs is afhankelijk van je wensen, welke materialen je wilt dat ik ga gebruiken en de tijd die ik nodig heb om jouw sieraad te maken. Dit krijg je uiteraard van me te horen voordat ik echt aan de slag ga. (na de eerste telefonische kennismaking kan ik je meestal al wel een prijsindicatie geven)

Voor op maat gemaakte opdrachten werk ik niet met strakke deadlines, ik wil graag uitgebreid de tijd nemen voor het creatieve proces om zo het sieraad helemaal naar wens te maken.

Als we samen een sieraad gaan ontwerpen, wil ik je wensen graag telefonisch van je horen. Vermeld daarom in je eerste e-mail je telefoonnummer en wanneer je het best te bereiken bent en ik neem telefonisch contact met je op. Zo krijg ik een helder beeld van je wensen en kan ik een eerste ontwerp maken. Stapje voor stapje gaan we werken aan jouw sieraad.

Als ik een sieraad op maat maak, zoals een ring, zijn er soms pas-sessies nodig. Bij sommige sieraden is het namelijk niet altijd mogelijk om ze groter of kleiner te maken als ze klaar zijn. Daarom is het belangrijk om tussendoor even te passen, of het sieraad helemaal goed op maat is gemaakt, of het lekker zit en goed aanvoelt. Pas-sessies gebeuren altijd in mijn werkruimte in IJsselstein, ik kan dan namelijk ter plekke iets aan het werkstuk veranderen zodat het helemaal goed past. Kies je ervoor om een sieraad op maat te laten maken maar je wilt geen pas-sessie? Dan ga je akkoord met de online afgesproken maat die jij hebt doorgegeven. Blijkt het sieraad dan toch niet goed te passen, is dit op eigen risico geweest. Natuurlijk kan je dan, tegen bijbetaling, het sieraad laten vermaken indien dat nog mogelijk is. Helaas is dit bij speciale werkstukken niet altijd mogelijk, daarom raad ik je echt een pas-sessie aan!

Verzoeken voor speciale, op maat gemaakte juweeltjes mag je sturen naar: info@zielsveelvanjou.nl

Ik kijk er naar uit om samen iets moois te maken!

(Bij grote drukte moet ik soms met een wachtlijst werken. Mocht dit het geval zijn, hoor je dat uiteraard meteen en vertel ik je verwachte wachttijd)

 

Sorteer op
© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel