Eens in de zoveel tijd maak ik een nieuwe batch met Blom!-sieraden.

Omdat ik een allergie heb, kan ik ze niet meer zo vaak maken en daarom maak ik er eens in de zoveel tijd een paar. Als ik weer nieuwe ga maken, kondig ik dit aan via mijn Social Media kanalen en hier op de website.

Ik heb momenteel een hele kleine collectie klaar en deze kan vanaf nu besteld worden!

Het maken van een Blom-sieraad is een tijdrovend klusje, maar oh zo leuk! De eerste laag wordt op de eerste dag gemaakt, hierna moet ik per sieraad kijken hoeveel lagen het nodig heeft. Sommige sieraden zijn binnen een week klaar, andere sieraden hebben weken nodig. Het betekent dat ieder sieraad uniek is, met liefde wordt behandeld en pas is zijn als ik er helemaal tevreden over ben. En dan hoop ik natuurlijk dat jij er ook een hele grote glimlach van krijgt!


Bij het leven, de liefde en bij rouw horen bloemen. En omdat bloemen zo belangrijk zijn in het leven heeft Zielsveel besloten hier een speciale serie sieraden voor te ontwerpen. De Blom!-collectie bestaat uit sieraden waarin gedroogde bloemen zijn verwerkt, bloemen die leven en liefde uitstralen! Armbanden en ringen met bloem en kettingen met droogbloemen… een collectie waarbij elk sieraad uniek is.

Kettingen met droogbloemen
In de Blom!-collectie vind je handgemaakte kettingen, zowel in sterling .925 zilver als in DQ-metaal. De kettingen zijn gemaakt met droogbloemen gegoten in hars. Draag de hanger met gedroogde bloemen samen met een fijne ketting en je draagt een ware eyecatcher om je nek! In kleine oplagen zijn er af en toe ook haarspeldjes, ringen met bloem en armbanden verkrijgbaar.

Hoe werkt het?
De ringen met bloemen en kettingen met droogbloemen worden met de hand gemaakt door Zielsveel. De bloemetjes worden één voor één met een naald in de hars gelegd waarna deze vloeistof moet uitharden. Tijdens dit ingewikkelde proces lukt het nooit om de ketting of ring helemaal perfect te krijgen. En dat is waar ik zelf zo van hou; de imperfectie van handwerk. Ik laat graag zien dat een sieraad handgemaakt is. Elk Blom! sieraad is handgemaakt en daardoor dus uniek.

 

 

 

© 2015 - 2021 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel