Voor het gehele persbericht, inclusief HR-beelden, klik hier: http://pers-wereld.nl/persbericht-sieraden-van-zielsveel-voor-alles-waar-je-zielsveel-van-houdt.html

 

PERSBERICHT – Sieraden van Zielsveel, voor alles waar je zielsveel van houdt

mei 26, 2016

Het is niet voor niets dat mensen vaak voor een sieraad kiezen om uiting te geven aan hun diepste gevoelens. Het is mooi, blijvend, waardevol én persoonlijk. Stephanie Bos, eigenaresse van Zielsveelvanjou.nl, ontwerpt sieraden die passen bij iedere levensgebeurtenis. Of je nou op zoek bent naar een geboortesieraad of juist bij een verlies iets zoekt dat troost biedt: Zielsveel heeft het en denkt met veel liefde met je mee.

ringen mr mrs - Zielsveel

Wil je iemand heel bij maken? Omdat ze bijvoorbeeld haar examen heeft gehaald of een kindje heeft gekregen? Of wil je juist iemand steun bieden in moeilijke tijden en hiervoor iets moois te geven als persoonlijk gebaar? Dan werkt een sieraad altijd. Zielsveel brengt sieraden, gemaakt voor het leven en de liefde.

Liefde
De meest voor de hand liggende reden voor het geven van een sieraad, is natuurlijk de liefde. De liefde voor je partner, je kind, maar ook de liefde voor familie en vrienden is allemaal te vangen in een mooi sieraad. Ook voor het huwelijk heeft Zielveelvanjou.nl meerdere items; van prachtig subtiele kettinkjes met lieve teksten voor de bruidsmeisjes/jonkers tot trouwringen voor de bruid en bruidegom. Daarnaast ontwerpt de shop ook originele taartvorkjes voor de bruidstaart of een mooi bestek voor tijdens het diner. Deze kunnen bestempeld worden met de namen, de trouwdatum of bijvoorbeeld met ‘Mr. & Mrs’, ‘Mr. & Mr.’ of ‘Mrs. & Mrs.’ of ‘I do, me too’. Het zijn de details die het doen! Heb je zelf een betere tekst of iets dat écht bij jullie past? Stephanie denkt hierin graag met je mee en maakt het product precies zoals jij dat graag wil!

Geboorte en verlies
Zielsveel biedt mooie kettingen, hangers en sleutelhangers met teksten voor een zwangerschap, geboorte of adoptie. Een prachtig cadeau voor iemand die zwanger of net bevallen is, maar ook heel geschikt om bijvoorbeeld een adoptie te omlijsten. Een blijvende herinnering aan het mooiste moment uit je leven.

Verlies
Voor de kwetsbare en verdrietige momenten in het leven, biedt Zielsveel mooie, ontroerende as-hangers en herinneringssieraden. Zo kan er bijvoorbeeld een lokje haar of een beetje as in het sieraad worden verwerkt. Op deze manier is het mogelijk om degene waar je zo zielsveel van hield, voor altijd bij je hebben! Niet alleen in je hart, maar ook in iets tastbaars zoals een sieraad…

Blom!-collectie
Bij het leven, de liefde en bij rouw horen bloemen, daarom heeft Zielsveel besloten hier een speciale serie sieraden aan te wijden. In de sieraden uit de nieuwe Blom!-collectie zijn gedroogde bloemen verwerkt, die liefde en leven uitstralen. Een collectie waarbij elk sieraad uniek is. In deze serie zijn diverse kettingen, ringen en armbanden verkrijgbaar.

Over Zielsveel
Dat eigenaresse Stephanie Bos (uit Nieuwegein) haar zaak vol passie en liefde runt, blijkt uit alles. Deze ‘zaak met een hart voor het leven’, denkt maar wat graag met je mee. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop volgen en zelf je sieraad maken. Hier gaat het niet alleen om het product, maar vooral om het gevoel. Om de emotie. Heel veel persoonlijker vind je het niet snel. Kijk voor meer informatie en het complete assortiment op www.zielsveelvanjou.nl.

 

Voor het gehele persbericht, inclusief beelden, klik hier: http://pers-wereld.nl/persbericht-sieraden-van-zielsveel-voor-alles-waar-je-zielsveel-van-houdt.html

 

 

 

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel