YOU GET A CAR!

31 juni, 2019

Weet je het nog?

Die ene uitzending die iedereen wel een keer gezien heeft toen Oprah in haar talkshow een clip liet zien van een hele grote parkeerplaats die volstond met allemaal, spiksplinternieuwe auto’s. En dat ze ineens begon te roepen:

YOU GET A CAR, AND YOU GET A CAR, and you, and you, and you!”

En al snel bleek; het hele publiek ging naar huis met een gloednieuwe auto! Een memorabel moment, zeker voor die tijd!

Oh, stel je toch eens voor hoe Oprah zich op dat moment gevoeld moet hebben; de enorme voorpret die zij en haar team gehad moeten hebben in de wetenschap dat zij zoiets groots gingen doen.

Voel je het al kriebelen?

Stel je eens voor hoe dat gegaan is, hoe het eerste idee bij haar op gekomen zou zijn. Zou Oprah meteen al dit idee gehad hebben? Of was het de bedoeling om 1 auto weg te geven en dat ze ineens op het briljante idee opkwam; ‘Maar wat nu als we eens GROOTS denken en het hele publiek naar huis kunnen sturen in een prachtig nieuwe auto?’

Oh, wat had ik graag onderdeel geweest van dit geweldige masterplan. Gewoon mensen heel gelukkig maken, omdat je dat kan! Ik heb ook altijd gezegd; ‘Stel dat ik ooit een loterij win of gewoon heel erg rijk word, dan wil ik iets GROOTS doen. Iets waar de wereld beter van wordt!’

Maar de laatste jaren besef ik me steeds meer dat ik helemaal niet zo rijk als Oprah hoef te zijn om iets GROOTS te doen. Kleine acties kunnen ook een GROOTS effect hebben. De mooie woorden ‘Start before you’re ready’ gelden hier natuurlijk ook!

Ik kan nu ook al verschil maken, al is het maar heel klein. En het hoeft natuurlijk ook helemaal niet alleen; met heel veel lieve mensen samen kan je natuurlijk nog veel meer bereiken.

Met dit blog ga ik hiermee aan de slag! Ik begin klein, want kleine dingen kunnen soms GROOTS uitpakken. De komende tijd zal ik steeds meer vertellen over mijn ideeën en hoe ik hiermee aan de slag ga.

Ook wil ik dit blog gebruiken om de mooie verhalen van mensen die de wereld op hun manier een beetje mooier maken, in het zonnetje te zetten!

Stay tuned, er is veel moois onderweg!

Zielsveel liefs van Stephanie!

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel