Sorteer op

Kolibries (Trochilidae) zijn een familie van kleine, sierlijke vogels die inheems zijn in de tropische delen van Amerika. Ze kenmerken zich door hun lange staart, priemvormige snavel en bont gekleurde verenkleed.

De kolibrie staat symbool voor het leven, vreugde, het brengen van liefde, schoonheid, lichtheid en omdat de kolibrie haar vleugels wel 100 keer per seconden beweegt, staat ze ook voor oneindigheid.

En ik vind ze gewoon zo ontzettend mooi. Daarom heb ik haar getekend en geschilderd en daar een kaartjes/lijn van uitgebracht.

Zielsveel Liefs Kaartjes zijn lieve kaartjes die zo in je tas passen!

De kaartjes zijn gemaakt om wat extra liefde de wereld in te strooien. De teksten van de kaartjes lenen zich perfect om ze uit te delen aan zowel lieve bekenden maar ook aan onbekenden! Stel; je loopt op straat en hebt een onwijze rotdag achter de rug. Je baas ging tegen je tekeer, alles ging mis, de chocolade was op, het regent en het waait en je wilt nog maar 1 ding; naar huis en deze dag zo snel mogelijk vergeten. Ineens komt er iemand naar je toe met een Zielsveel Liefs-kaartje waarop staat: 'You really matter'. Je neemt het kaartje aan, de gever schenkt je een Grote Glimlach en het enige wat jij kan doen is een Grote Glimlach teruggeven. Je dag is meteen weer een beetje goed en de dingen lijken allemaal weer wat makkelijker te gaan. Dat is Zielsveel Liefs!

En bedenk je dan eens hoe het zal zijn om de gever van deze kaartjes te zijn; je ziet iemand op straat lopen met een verdrietige blik en je geeft diegene een Zielsveel Liefs-kaartje. De verdrietige blik verandert in een Grote Glimlach, en je weet; ik heb iemands dag goed gemaakt en daarmee ook mijn eigen dag!

 

In 1 pakje kaartjes zitten 5 verschillende designs. Op de voorkant de mooie kolibrie en op de achterkant:

- You really matter!

- Wat heb jij een mooie lach!

- Have a lovely day!

- Jij bent lief!

- Blanco (je kan hier zelf een passende tekst opschrijven

 

In de Facebookgroep van Zielsveel is er ruimte om verhalen te vertellen over dit soort Random Acts of Kindness; de wereld een beetje mooier maken met kleine gebaren. Wil je meepraten? Wordt hier lid:

Zielsveel Liefs Facebookgroep

© 2015 - 2023 Zielsveel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel